Books by Lars Boesgaard

Filter
Filter
Sort bySort Newest
  • by Lars Boesgaard
    99.00 kr.

    Vinene fra Provence giver en helt grundlæggende introduktion til regionens vinområder, så den rejsende er klædt på til på egen hånd at udforske denne fantastiske del af Provence. Der er kort over alle vinområder og gennemgangen af hvert område afsluttes med en liste over de bedste producenter. Smukt fotograferet af forfatteren.Bogen er en del af Boesgaards store værk om Provence, Med kærlig hilsen fra Provence, der udkom på dansk i 2011 og siden er udkommet i engelsk udgave. Værkets øvrige dele findes også begge som e-bøger:Et nøjsomt solkøkken med over 150 opskrifter fra Provence, samt Provençalske temaer, en varm og stemningsmættet lille bog om alt det, der - ud over solen, maden og vinen - gør Provence til et sted, man elsker og altid gerne vil tilbage til.Indhold:De provençalske vineVinenes historieLe terroirDruerVinfremstillingFadlagringØkologisk vinKorkegenÅrgangeVinmarken året rundtBelletCôtes de ProvenceCoteaux VaroisBandolCassisPaletteCoteaux d’Aix-en-ProvenceLes Baux-de-ProvenceLubéronVentouxCoteaux de PierrevertOrdforklaringLitteraturKort over ProvenceOBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • by Lars Boesgaard
    49.00 kr.

    Varm og stemningsmættet lille bog om alt det, der – ud over solen, maden og vinen – gør Provence til et sted, man elsker og altid gerne vil tilbage til. De små landsbyer i bjergene, kunsten, lavendlerne, markederne og meget andet. Smukt fotograferet af forfatteren.Bogen er en del af Boesgaards store værk om Provence, Med kærlig hilsen fra Provence, der udkom på dansk i 2011 og siden er udkommet i engelsk udgave. Værkets øvrige dele findes også begge som e-bøger:Et nøjsomt solkøkken med over 150 opskrifter fra Provence, samt Vinene fra Provence, der giver en grundlæggende introduktion til de provençalske vinområder.Temaerne er:BjergbyernePétanqueKunstnernes ProvencePottemagerneGlaspusterneSæberneStofferneLavendlernePastisMarkederneLoppemarkederOBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • by Lars Boesgaard
    99.00 kr.

    Et nøjsomt solkøkken fortæller om det farverige provençalske køkken, der er baseret på havets og bjergenes udvalg af fine, men enkle råvarer. I bogen er samlet en lang række opskrifter på de klassiske retter, som ret nemt kan laves, også selv om man ikke befinder sig i Provence. Her oliven, salt, oste og trøfler. Masser af grønsager og fisk. Kød, fjerkræ, og selvfølgelig også både brød og desserter. Opskrifterne er først og fremmest et oplæg til inspiration – og en påmindelse om, hvor nemt og lækkert det provençalske køkken er. Nogle af råvarerne kræver næsten ingen tilberedning. Jo enklere, jo bedre. "Faites simple", siger man i Provence. Smukt fotograferet af forfatteren.Bogen er en del af Boesgaards store værk om Provence, Med kærlig hilsen fra Provence, der udkom på dansk i 2011 og siden er udkommet i engelsk udgave. Værkets øvrige dele findes også begge som e-bøger:Vinene fra Provence, der giver en grundlæggende introduktion til de regionens vinområder, samt Provençalske temaer, en varm og stemningsmættet lille bog om alt det, der - ud over solen, maden og vinen - gør Provence til et sted, man elsker og altid gerne vil tilbage til.Indhold:ForordOliven og olivenolieSaltet – det hvide guldBrødGrønsagerTrøflerne – det sorte guldFiskKød, vildt og fjerkræOstSødtOrdforklaringLitteraturKort over ProvenceOBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/