Books by Trine Hahnemann

Filter
Filter
Sort bySort Newest
  • by Trine Hahnemann
    69.00 kr.

    Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele foråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, nye grøntsager og lette salater, pasta og tærter – alt, det vi godt kan lide at spise, når lyset vender tilbage.De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.

  • by Trine Hahnemann
    69.00 kr.

    Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele efteråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, kylling og pasta, fisk og lette salater – alt, det vi godt kan lide at spise i de lange, lyse sommeraftener.De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.

  • by Trine Hahnemann
    69.00 kr.

    Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter - en til hver dag hele sommeren. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer - her er både kød og grønt, kylling og pasta, fisk og lette salater - alt, det vi godt kan lide at spise i de lange, lyse sommeraftener. De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.

  • by Trine Hahnemann
    69.00 kr.

    Sund og nem mad til hele familien. 92 opskrifter – en til hver dag hele vinteren, både hverdag og weekender. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne er beseret på sæsonens råvarer – fx grønt, kål og rodfrugter. Her er både kødretter, supper og gryderetter – alt, det vi godt kan lide at spise i de mørke vintermåneder. De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.