Æggehvideminimum
- Format:
- ePub
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- November 6, 2019
Delivery:
Immediately by email
Description of Æggehvideminimum
"Æggehvideminimum – fortsatte undersøgelser angående kartoflernes næringsværdi" er tredje beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om en række forsøg, hvor der er skåret kraftigt i forsøgspersonernes proteinindtag og om resultaterne heraf.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Find similar books
The book Æggehvideminimum can be found in the following categories:
- Medicine and Nursing > Medicine / Healthcare: general issues / topics > Public health and preventive medicine > Personal and public health / health education > Dietetics and nutrition
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Health and wholefood cookery / healthy eating
- Place qualifiers > Europe > Northern Europe, Scandinavia > Denmark
- Time period qualifiers > c 1500 onwards to present day > 20th century, c 1900 to c 1999 > Early 20th century c 1900 to c 1950 > c 1910 to c 1919
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621