Anvendelse af grøntsager til vegetarianermiddage
- Format:
- ePub
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- December 5, 2019
Delivery:
Immediately by email
Description of Anvendelse af grøntsager til vegetarianermiddage
Da Gartnerforeningen havde sin udstilling i Tivoli i 1894, stod Louise Nimbs restaurant for en stor del af maden. I dagens anledning fokuserede menuen på grøntsager, og hun skabte en masse lækre og opfindsomme vegetarretter. Her bringer hun opskrifter fra middagene blandt andet kartoffelpuffer med agurkesalat, blomkålssuppe, kål med kastanjer og frugtpie med makron.
Louise Nimb (1842-1903) var dansk restauratør og forfatter, som skrev en lang række toneangivende og populære kogebøger i slutningen af 1800-tallet. Sammen med sin mand drev hun restauranter blandt andet på Nytorv, i Erichsens Palæ og i Tivoli. Louise Nimb er særligt kendt for "Fru Nimbs Kogebog" fra 1888, hvor hun præsenterer tidens internationale køkken for første gang på dansk.
Louise Nimb (1842-1903) var dansk restauratør og forfatter, som skrev en lang række toneangivende og populære kogebøger i slutningen af 1800-tallet. Sammen med sin mand drev hun restauranter blandt andet på Nytorv, i Erichsens Palæ og i Tivoli. Louise Nimb er særligt kendt for "Fru Nimbs Kogebog" fra 1888, hvor hun præsenterer tidens internationale køkken for første gang på dansk.
Find similar books
The book Anvendelse af grøntsager til vegetarianermiddage can be found in the following categories:
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > General cookery and recipes
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Vegetarian Cookery and vegetarianism
- Place qualifiers > Europe > Northern Europe, Scandinavia > Denmark
- Time period qualifiers > c 1500 onwards to present day > 19th century, c 1800 to c 1899 > Later 19th century c 1850 to c 1899 > c 1890 to c 1899
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621