En jæger gik at smage
- Format:
- ePub
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- July 8, 2021
Delivery:
Immediately by email
Description of En jæger gik at smage
"Der fortælles fantastiske og uden tvivl ofte sande historier om ræves durkdrevenhed og om jægerens næsten utrolige lynsnarhed under rævejagt. Den slags hændelser har jeg ikke oplevet, men jeg greb engang en fuldvoksen ræv med de bare hænder.
Rævens snedighed er undertiden noget andet end man tror. Der er mange beretninger om ræve som pludselig rejste sig fra vildtparaden og forsvandt som røde lyn. Der er også historier om jægere som smed den nedlagte ræv ind i bilens bagagerum, og fik den overraskelse da de åbnede igen ved hjemkomsten, at ræven sprang ud og forsvandt."
Den erfarne jæger og gastronom Leif Blædel deler ud af sine mange jagthistorier. De fleste kapitler opfølges af en beskrivelse af, hvordan det nedlagte dyr kan tilberedes til en ordentlig jagtmiddag.
Leif Blædel (1923-2013) var en dansk journalist, gastronom og forfatter. Han skrev i mange år for Dagbladet Information og Weekendavisen og var begge steder kendt for sine samfundskritiske artikler. Leif Blædel var endvidere Danmarks første madkritiker, og han insisterede på, at artikler om mad hørte hjemme på kultursiderne. Han blev hædret med både PH-prisen og Cavling-prisen og var i mange år redaktør på forbrugerbladet Tænk. I løbet af sit liv udgav han både bøger om gastronomi og en selvbiografi. Leif Blædel er søn af den kendte journalist Nic. Blædel og far til den populære forfatter Sara Blædel.
Rævens snedighed er undertiden noget andet end man tror. Der er mange beretninger om ræve som pludselig rejste sig fra vildtparaden og forsvandt som røde lyn. Der er også historier om jægere som smed den nedlagte ræv ind i bilens bagagerum, og fik den overraskelse da de åbnede igen ved hjemkomsten, at ræven sprang ud og forsvandt."
Den erfarne jæger og gastronom Leif Blædel deler ud af sine mange jagthistorier. De fleste kapitler opfølges af en beskrivelse af, hvordan det nedlagte dyr kan tilberedes til en ordentlig jagtmiddag.
Leif Blædel (1923-2013) var en dansk journalist, gastronom og forfatter. Han skrev i mange år for Dagbladet Information og Weekendavisen og var begge steder kendt for sine samfundskritiske artikler. Leif Blædel var endvidere Danmarks første madkritiker, og han insisterede på, at artikler om mad hørte hjemme på kultursiderne. Han blev hædret med både PH-prisen og Cavling-prisen og var i mange år redaktør på forbrugerbladet Tænk. I løbet af sit liv udgav han både bøger om gastronomi og en selvbiografi. Leif Blædel er søn af den kendte journalist Nic. Blædel og far til den populære forfatter Sara Blædel.
Find similar books
The book En jæger gik at smage can be found in the following categories:
- Biography, Literature and Literary studies
- Sports and Active outdoor recreation > Field sports: fishing, hunting, shooting > Hunting or shooting animals and game
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > General cookery and recipes
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Cookery / food by ingredient / food groups > Cookery / food by ingredient: meat and game
- Place qualifiers > Europe > Northern Europe, Scandinavia > Denmark
- Time period qualifiers > c 1500 onwards to present day > 20th century, c 1900 to c 1999
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621