Fast food - fra ide til eksport
- Format:
- ePub
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- May 5, 2023
Delivery:
Immediately by email
Description of Fast food - fra ide til eksport
"Fast food" fortæller historien om udviklingen af et produkt – fra idé til eksport – og giver et indblik i de mange processer en virksomhed må igennem i et sådant forløb. Historien er hentet fra virkelighedens verden og tager udgangspunkt i Aalborg-virksomheden Meatcut.
"Fast food – fra idé til eksport" udkom første gang i 1991.
Lars Søndergård er lektor i samfundsfag og forfatter til en lang række undervisningsmaterialer om blandt andet international politik, handel, industri, miljø og energi. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Dansk Industri og deltaget i en række Danida-projekter i Afrika og Asien.
"Fast food – fra idé til eksport" udkom første gang i 1991.
Lars Søndergård er lektor i samfundsfag og forfatter til en lang række undervisningsmaterialer om blandt andet international politik, handel, industri, miljø og energi. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Dansk Industri og deltaget i en række Danida-projekter i Afrika og Asien.
Find similar books
The book Fast food - fra ide til eksport can be found in the following categories:
- Economics, Finance, Business and Management > Business and Management > Business strategy
- Economics, Finance, Business and Management > Business and Management > Entrepreneurship / Start-ups
- Economics, Finance, Business and Management > Business and Management > Sales and marketing
- Economics, Finance, Business and Management > Industry and industrial studies
- Place qualifiers > Europe > Northern Europe, Scandinavia > Denmark
- Time period qualifiers > c 1500 onwards to present day > 20th century, c 1900 to c 1999 > Later 20th century c 1950 to c 1999
- Educational purpose qualifiers > For all educational levels > For advanced / upper secondary education
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621