Faste
- derfor og sådan
- Format:
- MP3
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- February 10, 2025
- Narrator:
- Birgitte Nymann
Delivery:
Immediately by email
Description of Faste
Forskning tyder på, at der er mange fordele ved at faste. Birgitte Nymann har arbejdet med sundhed i mange år, og hun har oplevet, hvordan faste har haft en positiv påvirkning på både vægttab, fordøjelse, blodtryk, blodsukker og energiniveau. Men hun ved også, hvor meget ubehag, det kan skabe, når man ikke spiser.
Ifølge Nymann kan man sammenligne faste med træning. Lægger man for hårdt ud, giver det ikke nødvendigvis det bedste resultat. Og ligesom det er vigtigt at træne sig op til et løb, er det vigtigt at vænne kroppen til at faste. I denne bog fortæller hun, hvordan man kommer godt i gang, så man får det optimale ud af at faste.
Birgitte Nymann er forfatter til en lang række bøger om sundhed og har hjulpet tusindvis af danskere med at ændre deres kost- og motionsvaner. Mange af de mennesker, hun har gennem et sundhedsforløb, anbefaler hun at faste, fordi det bl.a. kan hjælpe på fordøjelsesproblemer og være med til at sætte gang i et vægttab.
Ifølge Nymann kan man sammenligne faste med træning. Lægger man for hårdt ud, giver det ikke nødvendigvis det bedste resultat. Og ligesom det er vigtigt at træne sig op til et løb, er det vigtigt at vænne kroppen til at faste. I denne bog fortæller hun, hvordan man kommer godt i gang, så man får det optimale ud af at faste.
Birgitte Nymann er forfatter til en lang række bøger om sundhed og har hjulpet tusindvis af danskere med at ændre deres kost- og motionsvaner. Mange af de mennesker, hun har gennem et sundhedsforløb, anbefaler hun at faste, fordi det bl.a. kan hjælpe på fordøjelsesproblemer og være med til at sætte gang i et vægttab.
Find similar books
The book Faste can be found in the following categories:
- Health, Relationships and Personal development > Family and health > Fitness and diet > Health: Diets and nutrition
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Health and wholefood cookery / healthy eating > Cookery for specific diets and conditions
- Time period qualifiers > c 1500 onwards to present day > 21st century, c 2000 to c 2100 > Early 21st century c 2000 to c 2050 > c 2020 to c 2029
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621