Fersk sild, okkercreme og historien om himba-folket
book 5 in the Ohøj sømand - nu spiser vi series
- Format:
- MP3
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- March 29, 2023
- Narrator:
- Nikolaj Kirk, Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Delivery:
Immediately by email
Description of Fersk sild, okkercreme og historien om himba-folket
... eller historien om et smørrebrødstraume, vanvittige overgangsritualer og verdens måske første fødevarekontrol.
Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Producer: Jacob Heldt
Foto: Martin Bubandt
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
De to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!
Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Producer: Jacob Heldt
Foto: Martin Bubandt
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Nikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.
Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.
Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Producer: Jacob Heldt
Foto: Martin Bubandt
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
De to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!
Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Producer: Jacob Heldt
Foto: Martin Bubandt
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Nikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.
Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.
Find similar books
The book Fersk sild, okkercreme og historien om himba-folket can be found in the following categories:
- Society and Social Sciences > Society and culture: general > Cultural and media studies > Cultural studies > Cultural studies: food and society
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > General cookery and recipes
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > TV / Celebrity chef / eateries cookbooks
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > National and regional cuisine / Cuisine of specific cultures or peoples
- Place qualifiers > Europe > Northern Europe, Scandinavia > Denmark
- Time period qualifiers > c 1500 onwards to present day > 21st century, c 2000 to c 2100 > Early 21st century c 2000 to c 2050
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621