Kostundersøgelser på Fyn
- Format:
- ePub
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- November 15, 2019
Delivery:
Immediately by email
Description of Kostundersøgelser på Fyn
"Kostundersøgelser på Fyen" er 45. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om to ernæringsundersøgelser foretaget på Fyn i 1912 samt om visse kosttypers positive virkning mod gigt.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Find similar books
The book Kostundersøgelser på Fyn can be found in the following categories:
- Medicine and Nursing > Medicine / Healthcare: general issues / topics > Public health and preventive medicine > Personal and public health / health education
- Health, Relationships and Personal development > Family and health > Popular medicine and health
- Health, Relationships and Personal development > Family and health > Fitness and diet
- Place qualifiers > Europe > Northern Europe, Scandinavia > Denmark > Funen and islands
- Time period qualifiers > c 1500 onwards to present day > 20th century, c 1900 to c 1999 > Early 20th century c 1900 to c 1950 > c 1910 to c 1919
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621