RØG – Alt om maden, smagen & metoden, giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg. Lær alt om røg-teknikker, udstyr og røgsmage. Få svar på, hvad man kan røge i, og hvad man kan røge med. Du får masser af ideer til, hvilke råvarer, der kan røges, og her er det kun fantasien der sætter grænser: fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, grønt, bagværk og desserter.
Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
RØG - alt om maden, smagen og metoder
- Format:
- ePub
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- June 9, 2016
- Translater:
- Hanne Rask
Delivery:
Immediately by email
Description of RØG - alt om maden, smagen og metoder
Find similar books
The book RØG - alt om maden, smagen og metoder can be found in the following categories:
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621