Sous vide 2.0
- Format:
- ePub
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- May 31, 2019
Delivery:
Immediately by email
Description of Sous vide 2.0
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale.
Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange forberede det meste i god tid. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.
"Den store bog om sous vide" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.
Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange forberede det meste i god tid. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.
"Den store bog om sous vide" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.
Find similar books
The book Sous vide 2.0 can be found in the following categories:
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Quick and easy cookery
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Cooking for parties and special occasions
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Cooking with specific gadgets, equipment, utensils or techniques
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Cookery / food by ingredient / food groups > Cookery / food by ingredient: meat and game
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Cookery / food by ingredient / food groups > Cookery / food by ingredient: chicken and other poultry
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Cookery / food by ingredient / food groups > Cookery / food by ingredient: fish and seafood
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621