Store skift i børnenes liv: sådan kan du hjælpe

About Store skift i børnenes liv: sådan kan du hjælpe

Som forældre kommer vi uundgåeligt til at udsætte vores barn for flere skift. Enten når barnet skal begynde i vuggestue, børnehave eller skole. Det kan også være, hvis familien skal flytte, eller mor og far bliver skilt. Altså situationer som gør, at barnet bliver taget ud af sin vante ramme og sat i nogle nye. Og det skal vi voksne hjælpe børnene med at lande blødt i. Men hvordan? I denne episode af Børnepsyk sætter vi fokus på skift i børnenes liv. Medvirkende: Fie Hørby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør, Vores Børn Producer: Mie Brandstrup Produceret af Talk Town, Story House Egmont At være forælder er en evig rejse til stor kærlighed og nye udfordringer. Lige som man tænker: Nu har jeg styr på det!, kan verden (og barnet) vende 180 grader. Familieterapeut Fie Hørby giver i samtale med chefredaktør for Vores Børn, Mette Hovmand-Stilling, råd til forældreskab og livet med børn. For hvordan giver sætter man grænser med stor kærlighed og nærvær? Og hvordan hjælper man barnets udvikling på vej? Podcasten er mest for dig med børn på 0-12 år. Vært og tilrettelægger: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør, Vores Børn Medvirkende: Fie Hørby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute Teknik og klip: Mie Brandstrup Foto: Klaus Rudbæk Cover: Alek Modin Produceret af Talk Town, Story House Egmont Mette Hovmand-Stilling (f. 1979) er chefredaktør for Vores Børn og Talk Town Kids. Hun er også editorial partnership director hos Story House Egmont. Hun er uddannet cand.comm. i journalistik og socialvidenskab fra Roskilde Universitet. Fie Hørby er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bøgerne "Drop Opdragelsen!" og "Om teenagere – for forældre". Hun er grundlægger af det psykoterapeutiske uddannelsessted Blackbird Institute.

Show more
  • Language:
  • Danish
  • ISBN:
  • 9788727044415
  • Format:
  • MP3
  • Protection:
  • Digital watermark
  • Published:
  • March 31, 2023
  • Narrator:
  • Fie Hørby, Mette Hovmand-Stilling
Delivery: Immediately by email

Description of Store skift i børnenes liv: sådan kan du hjælpe

Som forældre kommer vi uundgåeligt til at udsætte vores barn for flere skift. Enten når barnet skal begynde i vuggestue, børnehave eller skole. Det kan også være, hvis familien skal flytte, eller mor og far bliver skilt.
Altså situationer som gør, at barnet bliver taget ud af sin vante ramme og sat i nogle nye. Og det skal vi voksne hjælpe børnene med at lande blødt i. Men hvordan?
I denne episode af Børnepsyk sætter vi fokus på skift i børnenes liv.
Medvirkende: Fie Hørby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute
Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør, Vores Børn
Producer: Mie Brandstrup
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
At være forælder er en evig rejse til stor kærlighed og nye udfordringer. Lige som man tænker: Nu har jeg styr på det!, kan verden (og barnet) vende 180 grader. Familieterapeut Fie Hørby giver i samtale med chefredaktør for Vores Børn, Mette Hovmand-Stilling, råd til forældreskab og livet med børn. For hvordan giver sætter man grænser med stor kærlighed og nærvær? Og hvordan hjælper man barnets udvikling på vej? Podcasten er mest for dig med børn på 0-12 år.
Vært og tilrettelægger: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør, Vores Børn
Medvirkende: Fie Hørby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute
Teknik og klip: Mie Brandstrup
Foto: Klaus Rudbæk
Cover: Alek Modin
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Mette Hovmand-Stilling (f. 1979) er chefredaktør for Vores Børn og Talk Town Kids. Hun er også editorial partnership director hos Story House Egmont. Hun er uddannet cand.comm. i journalistik og socialvidenskab fra Roskilde Universitet.
Fie Hørby er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bøgerne "Drop Opdragelsen!" og "Om teenagere – for forældre".
Hun er grundlægger af det psykoterapeutiske uddannelsessted Blackbird Institute.