Svampekogebogen

About Svampekogebogen

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens. PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/ Philippe Emanuelli er sommelier og grundlægger af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor der udelukkende serveres retter med friske svampe.

Show more
  • Language:
  • Danish
  • ISBN:
  • 9788711700785
  • Format:
  • ePub
  • Protection:
  • Digital watermark
  • Published:
  • September 8, 2016
  • Translater:
  • Signe Lyng
Delivery: Immediately by email

Description of Svampekogebogen

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?
Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.
PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.
Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
Philippe Emanuelli er sommelier og grundlægger af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor der udelukkende serveres retter med friske svampe.
Find similar books
The book Svampekogebogen can be found in the following categories: