Veganske kålhydrater
- Format:
- MP3
- Protection:
- Digital watermark
- Published:
- May 17, 2023
- Narrator:
- Celine Sams, Anette Sams
Delivery:
Immediately by email
Description of Veganske kålhydrater
Er det muligt at leve vegansk uden at gå på kompromis med kroppens behov for protein, vitaminer, stabilt blodsukker (insulinfølsomhed), mæthed og sundhed?
Forsker og bestsellerforfatter Anette Sams blev tvunget til at undersøge alle hjørner af den veganske verden, da datteren Celine besluttede sig for at droppe animalske produkter. Det er blevet til denne bog, hvor mor og datter viser, hvordan veganske valg kan bidrage til både din og klodens sundhed, så en mangfoldig natur kan eksistere for kommende generationer af vilde planter og dyr samt mennesker.
Med udgangspunkt i biologisk logik giver bogen dig indblik i, hvordan planter kan dække dit behov for protein, stabilisere dit blodsukker og tilfredsstille dine sanser. Modsat raffinerede kulhydrater i brød, pasta og sukker, sikrer kålhydrater i planter dig tarmfloratrivsel, et velfungerende immunsystem, et aktivt hormonsystem og en balanceret vægt.
Anette Sams er ph.d., farmaceut, forsker og forfatter og har i flere bøger på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager. Sammen med sin datter, Celine Sams, der er veganer, står hun bag bogen "Veganske Kålhydrater".
Forsker og bestsellerforfatter Anette Sams blev tvunget til at undersøge alle hjørner af den veganske verden, da datteren Celine besluttede sig for at droppe animalske produkter. Det er blevet til denne bog, hvor mor og datter viser, hvordan veganske valg kan bidrage til både din og klodens sundhed, så en mangfoldig natur kan eksistere for kommende generationer af vilde planter og dyr samt mennesker.
Med udgangspunkt i biologisk logik giver bogen dig indblik i, hvordan planter kan dække dit behov for protein, stabilisere dit blodsukker og tilfredsstille dine sanser. Modsat raffinerede kulhydrater i brød, pasta og sukker, sikrer kålhydrater i planter dig tarmfloratrivsel, et velfungerende immunsystem, et aktivt hormonsystem og en balanceret vægt.
Anette Sams er ph.d., farmaceut, forsker og forfatter og har i flere bøger på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager. Sammen med sin datter, Celine Sams, der er veganer, står hun bag bogen "Veganske Kålhydrater".
Find similar books
The book Veganske kålhydrater can be found in the following categories:
- Medicine and Nursing > Medicine / Healthcare: general issues / topics > Public health and preventive medicine > Personal and public health / health education > Dietetics and nutrition
- Earth Sciences, Geography, Environment, Planning > The environment > Environmentalist thought and ideology
- Health, Relationships and Personal development > Family and health > Fitness and diet > Health: Diets and nutrition
- Lifestyle, Hobbies and Leisure > Cookery / food and drink / food writing / cookbooks > Vegetarian Cookery and vegetarianism > Vegan Cookery and veganism
- Time period qualifiers > c 1500 onwards to present day > 21st century, c 2000 to c 2100 > Early 21st century c 2000 to c 2050 > c 2020 to c 2029
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621